Er der forskel på almindelig uld, og merinould ? Se testen her

uldundertøjLækkert og varmt uldundertøj

En af de store sponsorer for Muslimer i Dialog, var et firma der hedder Brubeck. De får lov til til at skrive lidt om deres produkt, i den her sponsorede artikel.

Egentlig har jeg aldrig været specielt vild med uldundertøj, da jeg ikke har følt det særligt behageligt på kroppen. Det ændrede sig dog, da jeg fandt Merino-uldundertøj hos Brubeck.dk. Kvaliteten var i top, priserne var gode, og udvalget var stort. Læs med her, hvorfor jeg er helt vild med mit nye undertøj.

Hvis du, ligesom jeg, ikke er særlig vild med følelsen af uld på kroppen, så har du sikkert også den udfordring, at det er svært at klæde dig varmt nok på, når kulden for alvor bider – enten herhjemme eller på skiferier og lignende. Det problem er jeg dog kommet ud over, fordi jeg har fundet det rette uldundertøj, som sidder godt på kroppen, og som slet ikke føles som det, jeg forbinder med uld.

Udsøgt kvalitet

Først og fremmest er kvaliteten superlækker, og det er virkelig en fornøjelse at trække i Merino undertøj. Stoffet er blødt og behageligt, og så er der en rigtig god åndbarhed i det, som er vigtig for mig, når jeg skal være aktiv i mit uldundertøj. Der findes både Merino uldundertøj herre og Merino uldundertøj dame, og kollektionerne er selvfølgelig tilpasset kønnenes typiske kropsbygning.

Således har jeg både fundet undertøj til mig selv og min bedre halvdel, og vi har slet ikke samme frustration over at trække i vores varme undertøj som tidligere.

Lave priser

Når man besøger Brubeck.dk, finder man hurtigt ud af, at det er en webshop med lave priser. Der findes rigtig mange varianter af de forskellige tøjtyper, og man når lige at tænke, at kvaliteten måske ikke kan følge med, når priserne er så små. Det er dog blevet gjort helt til skamme for mit vedkommende, da jeg har opdaget, hvor god og holdbar en kvalitet der er tale om. Jeg anbefaler derfor også altid andre at handle hos Brubeck.dk – både når de skal handle Merino uldundertøj og andre produkter.

Nyder at have det på

Den vigtigste forskel, Merino uldundertøj har gjort for mig, er, at jeg nyder at have det på hver gang. Det gør en kæmpe forskel, når jeg skal vurdere, om jeg orker at trække i varmt undertøj, og jeg bliver ofte rigtig godt tilfreds med mit valg, fordi jeg holder varmen. Undertøjet er som nævnt også tilpas åndbart, hvilket betyder, at jeg ikke får en klam fornemmelse, når jeg er aktiv i kulden.

Holder varmen

Vigtigst af alt, så holder jeg varmen rigtig godt i mit uldundertøj. Jeg har før i tiden valgt modeller, som var tynde, og hvor jeg derfor ikke fik den nødvendige varme i kroppen, men det behøver jeg ikke at frygte med mit undertøj fra Brubeck.dk. Her er der garanti for at holde mig varm hver eneste gang.

Generelt er det anbefalelsesværdigt at besøge webshoppen, som har rigtig mange lækre produkter. Udover de lave priser, så er der god service på siden, og det er nemt at navigere rundt, selvom der er meget at vælge imellem. Leveringen foregår desuden altid hurtigt og korrekt, hvilket giver lyst til at handle samme sted igen næste gang.

Originally posted 2018-02-08 16:33:41.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *