Jeg fik hjemmelavede møbler med laserskæring sådan her

Gør dit hjem mere indbydende

Er du træt af, at gulvet i din entre evigt og altid er beskidt og overdænget med sko, og at du i øvrigt aldrig kan finde to sko, der passer sammen, når du skal ud ad døren? Drømmer du om, at dine gæsters førstehåndsindtryk af dit hjem ikke skal være Jerusalems ødelæggelse, men et udstillingsrum i et bolighus, hvor ingen tør røre ved varerne, fordi de koster mere end en gennemsnitlig månedsløn? Vil du have orden og rene gulve, hvor der ikke er en konstant snublefare?

Skab logisk opbevaring

Du kan godt tørre sveden af panden og begynde at trække vejret helt ned i maven. Løsningen er simpel; du skal have bedre orden i din entre. Nu sukker du sikkert dybt, for det er med stor sandsynlighed sket mere end en gang, at du har sorteret alle huer, vanter, halstørklæder og halsedisser og lagt dem, hvor du synes, de hører hjemme. Den løsning virker tydeligvis ikke. Hvis du vil skabe vedvarende orden i din entre, skal du have opbevaringsløsninger, der er logiske. De fleste mennesker tager skoene af som det første, når de kommer ind ad døren. Det har også den fordel, at skoene især om vinteren kan hive en masse skidt med ind i resten af hjemmet, og det er besværligt at gøre rent efter.

Undgå at samle snavset

Hvis der er småfolk i huset, kan det snildt betale sig at placere opbevaring til sko så tæt på døren som muligt. Hvis du allerede har prøvet lykken med en skoreol, ved du måske, at de kan være svære at rengøre. Da jeg var på udkig efter en skoreol til entreen, hvor pladsen er knap, slog det mig, at mange af de tilgængelige modeller lignede, at de var skabt med det mål for øje at opsamle så meget snavs som muligt. Det var jo langt fra det, jeg ledte efter, til min nye, ryddelige entre. En bekendt foreslog mig, at jeg fik en skoreol specialfremstillet, da det desuden kan være svært at finde opbevaring til sko, hvor der er plads nok til hele familiens fodtøj.

Laserskæring giver unikke muligheder

Hos det nordjyske firma Danlaser er de eksperter i laserskæring, og svarede beredvilligt på mine spørgsmål i forhold til, om det kunne lade sig gøre at skræddersy en løsning til vores gang. De gav mig en fornuftig pris og har lavet en flot skoreol i metalstænger, der er udført med laserskæring. Nu har vi godt med plads i gangen, og man kan igen se vores flotte trægulv.

Originally posted 2018-09-25 13:47:58.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *