Hej Verden. Vil du i dialog ?

Hej Verden !

.. dette er den klassiske overskrift på en WordPressblog. Man rækker ud efter verdenen, man vil i dialog, man håber på at der er nogen der svarer tilbage efter at man har sagt ” Hej Verden “.

Og det er det som denne her blog handler om – dialog.

helloworld1Muslimer i Dialog var en tanke om at løfte på sløret på alle de forskellige sider af islam som der findes, for at kunne eksponere diversiteten i det at være muslim, og forsøget få afmonteret nogle fordomme om at: ” Sådan er alle muslimer ”

Men nu er projektet officielt dødt

Og derfor er denne her blog blot en slags hyldest til dette projekt. Der har været en masse privatpersoner og virksomheder som har støttet op om projektet. Ikke fordi de støtter islam, de kristne, ateisterne, hinduerne eller nogen andre, men fordi de støttede dialogen som et redskab til en mere fredelig verden.

Og derfor var det for eksempelt nærliggende for kursusvirksomheden ERPsupporten som laver kurser i Navision og økonomisystemet C5 fra Microsoft, at bidrage med den hjælp som de nu kunne.

De tror selv på, naturligt nok, at oplysning , uddannelse og kurser er vejen til menneskets fremskridt, og det faldt derfor helt i tråd med deres værdier. De er hverken muslimer, støtter muslimer, eller kristne, eller ateister. De er folk som via deres kurser i NaV og C5 hver dag er med til at øge den generelle bevidsthedsudvidelse i Danmark.

For det behøver ikke være så højtravende det hele

Dialog er ikke noget man behøver være akademiker for at kunne, eller religiøs, eller ateist. Selvom alle de 3 grupper måske lidt for meget nogle gange påstår at de har formlen på netop denne ” rigtige” måde at føre dialog på.

Og den rette dialog findes ikke. Det der findes er at man mødes, og man får udvidet sin horisont.

Nu bliver siden her så brugt til at vise respekt til de privatpersoner pg firmaer som vi ved har støttet dialog som et fredsskabende initiativ.

Jeg håber i tager godt i mod denne her sides nye anvendelse.

Originally posted 2016-05-17 22:01:15.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *