Dialog gennem uddannelse. Prøv et kursus i Nav ?

Vi har tidligere her på siden om Muslimer i Dialog skrevet om firmaer og privatpersoner som har hjulpet med at sprede budskabet om dialog. Og at vi gerne ville hylde dem her på siden, eftersom at selv projektet Muslimer i Dialog ikke eksisterer mere.

Her giver vi ordet til ERPsuppporten som med kurser i Nav og C5 har været med at sprede en god dialog om uddannelse og dialog som et middel til integration af forskellige kulturer.

erp-systemsMen nok om projektet, her kan du læse om ERP

Hvad er ERP?

ERP er en forkortelse af det engelske ord Enterprise Ressource Planning.
ERP er den samlende faktor i en virksomhed som skal have samling på ordrebehandling, lagerstyring, kundedatabase, økonomisystem med mere.
Der findes flere forskellige varianter af ERP systemer. Der er ERP systemer til store virksomheder, mellemstore virksomheder og små virksomheder. Af de mere kendte systemer finder man NAV og C5 som begge er en del af Microsoft` s produktportefølje.

 

Navision er oprindeligt af dansk oprindelse men blev senere købt for et større milliardbeløb af Microsoft.

Skal man tage et kursus for kunne bruge et ERP system?

Det behøver man ikke, men det er en god idè. Man skal ikke programmør eller på anden måde være ekspert i kode til hjemmesider, men man skal nærmere have en god erfaring med det at være købmand eller sælger, da det mest er en masse fagbetegnelser i systemet som vil kunne skræmme en nybegynder i ERP.
Men systemerne er , om ikke komplicerede, så ret komplekse med mange forskellige moduler og sektioner som man skulle kunne mestre for at kunne håndtere ansvaret for et ERP system i en moderne virksomhed. Så derfor anbefaler jeg at man får taget sig et kursus i ERP systemer som C5 eller Navision.

De store fordele ved C5

Med økonomisystemet C5 fra Microsoft kan du fokusere på det du er bedst til. Men den dybeste ro til at være kreativ i din virksomhed kommer først når der er styr på at det administrative bare fungerer.
Er der styr på dit cashflow? Hvad er status på dine aktiver? Og har du et samlet overblik over dine bankaktiviteter?
Du kan opsætte mål, og følge med i om du får nået dine KPI tal, og hvad du skal ændre på hvis du ikke gør, og se hvad der var som gik rigtigt.
Kort sagt et analyseværkstøj som du ikke kan undvære når virksomheden skal det næste skridt videre.

Originally posted 2016-06-30 20:44:07.

One thought on “Dialog gennem uddannelse. Prøv et kursus i Nav ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *